Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Gratis eBook: Effectiever coachen op basis van breinkennis •

Kun je effectiever coachen als je weet aan welke knoppen in het brein te draaien? Nou en of! In dit eBook lees je hoe je de 6 Breinprincipes kunt toepassen voor coaching en begeleiding. Met veel praktische tips en direct toepasbare coachingsvragen. 

 

De 6 Breinprincipes van het BCL Instituut staan vooral bekend als accelerator voor (groeps)leertrajecten. Maar ze kunnen ook individuele coachings- en begeleidingstrajecten een flinke boost geven. In dit eBook geven we je een inkijkje in de werking van het brein en maak je kennis met de 6 Breinprincipes: focus, herhaal, creatie, voortbouwen, zintuiglijk rijk en emotie. Nog veel belangrijker: we vertellen je hoe je de 6 Breinprincipes kunt toepassen voor coaching en begeleiding. 

Download hier het gratis eBook >

 


Meer weten over effectiever coachen met de 6 Breinprincipes?

Meld je aan voor onze training 'Effectiever coachen met de 6 Breinprincipes' op 6 oktober aanstaande!

Tijdens deze kennismakingsworkshop krijg je een uniek kijkje in het brein en leer je hoe je focus, herhalen, voortbouwen, creatie, zintuiglijk rijk en emotie kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je coaching of begeleiding wordt niet alleen veel leuker, maar ook uitdagender en effectiever! Je bevordert namelijk op een prikkelende manier het leerrendement én de motivatie van deelnemers! 

Meer info & aanmelden >

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas?

Digitalisering in het onderwijs en de gevolgen daarvan komen steeds vaker in het nieuws. Leerlingen zitten op school steeds meer achter een device zonder bewijs dat het goed is voor de kwaliteit van het onderwijs. In de publicatie ‘Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas?’ waaraan Gertie Verreck meewerkte, alle ins en outs over dit thema. 

Lees verder

[BLOGS]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Lees verder
Copyright © 2024 Brokkelbrein