Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas? •

BCL directeur Gertie Verreck werkte mee aan deze publicatie waarin adviezen worden gegeven hoe we digitale middelen verantwoorder in kunnen zetten. De publicatie is gratis te downloaden.

Digiitalisering in het onderwijs en de gevolgen daarvan komen steeds vaker in het nieuws. Welke impact hebben devices op leren en de kwaliteit van het onderwijs? Recent lanceerde Myndr de publicatie ‘Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas?’ waarin wordt ingegaan op invloed van digitalisering op het leren van kinderen. BCL- directeur Gertie Verreck werkte mee aan deze publicatie en bracht samen met andere deskundigen advies uit over hoe we digitale middelen verantwoorder in kunnen zetten.

De publicatie is gratis te downloaden:
https://www.myndr.nl/nl/publicaties/digitalisering-in-het-basisonderwijs/

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas?

Digitalisering in het onderwijs en de gevolgen daarvan komen steeds vaker in het nieuws. Leerlingen zitten op school steeds meer achter een device zonder bewijs dat het goed is voor de kwaliteit van het onderwijs. In de publicatie ‘Digitalisering in het onderwijs: een Trojaans paard in de klas?’ waaraan Gertie Verreck meewerkte, alle ins en outs over dit thema. 

Lees verder

[BLOGS]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Lees verder
Copyright © 2024 Brokkelbrein