Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
Focus en haal meer uit je brein

Tijdens deze workshop geven we jou een inkijkje in de werking van je brein en reiken we 10 concrete focustips aan om maximaal rendement te behalen.

Focus en haal meer uit je brein

  • De gebruiksaanwijzing van jouw brein en hoe je kunt trainen naar nieuwe, effectieve focusgewoontes;
  • je kijkt met je ogen maar je ziet met je brein: je brein als aandachtsfilter en tips om je aandacht bewuster te richten;
  • 10 concrete focustips die direct meer rendement brengen.

Dit programma kunnen we aanbieden als:

  Workshop  

In het kort

Werk, en het thuis en/of online (samen)werken vraagt gezien veel van ons en vooral veel van onze aandacht en concentratie. Het is daarom belangrijk dat je je brein en focus leert ‘managen’. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de gebruiksaanwijzing van het brein en specifiek in het hoofdstuk 'focus'. Zoals neuropsychiater Theo Compernolle zegt: "Ons belangrijkste instrument om productief, gelukkig en gezond te zijn, is ons brein. Het probleem is alleen dat maar weinig mensen rekening houden met de gebruiksaanwijzing ervan.” En juist daar brengt deze webinar – Focus en haal meer uit je brein - verandering in. Je krijgt 10 tips aangereikt waardoor je aandacht beter en langer kan richten en voor flow kan zorgen. Hierdoor verhoog je je rendement, kun je meer uit je dag halen. Je krijgt een inkijkje in je brein en concrete handvaten om deze breinkennis toe te passen in je dagelijkse werkpraktijk.

 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar extra interessant voor mensen die thuis werken.

Praktisch

De duur van deze workshop bedraagt 75 minuten. We starten met een centrale plenaire bijeenkomst van 60 minuten waarna er nog ca. 15 minuten tijd is om aanvullende vragen van deelnemers te beantwoorden.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op:
info@bclinstituut.nl  
T. 085 401 57 88
We beantwoorden graag je vragen of maken voor je een offerte op maat. 

Dit programma zal worden aangeboden door BCL Instituut en BCL Opleidingen. BCL Opleidingen is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we deze workshop, training of opleiding desgewenst met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden.

Copyright © 2024 Brokkelbrein